FUTBOL
Esports Futbol 02/02/2015

Comença la batalla pel domini de la FIFA

Ja es coneixen els quatre candidats a la presidència de la FIFA: Figo, Van Praag, Al Hussein i Blatter

Efe
1 min
Figo, Blatter, Al Bin Al Hussein i Van Praag, candidats a la presidència de la FIFA / KOEN VAN WEEL / FABRICE COFFRINI / KARIM JAAFAR / AFP

BarcelonaAquest dilluns s'han oficialitzat les candidatures a la presidència de la FIFA. A part de l'actual president de la institució, Joseph Blatter, s'hi sumen tres noms més, algun d'ells coneguts: Luis figo, Michael Van Praag, president de la federació holandesa, i el príncep jordà, Ali Bin Al Hussein. El dia 29 de maig, un d'aquests quatre homes serà el nou president de la FIFA.

Queden fora, doncs, altres noms que havien sonat per optar al màxim càrrec de l'organisme futbolístic, com per exemple l'exfutbolista francès David Ginola i el de l'exdirectiu de Fifa Jerôme Champagne, que va ser el primer que va anunciar públicament el seu desig de competir amb Blatter per la presidència que aquest ocupa des de 1998.

La FIFA ha explicat que, en compliment de l'article 8 del seu reglament electoral, el Comitè Electoral que ha de supervisar tot el procés ha traslladat els informes de les candidatures a la Cambra de Recerca del Comitè d'Ètica independent per confirmar la integritat de les mateixes en un termini de deu dies.

stats