FUTBOL
Esports Futbol 04/03/2015

Figo, cada dia "més optimista" amb l'èxit de la seva candidatura a presidir la FIFA

L'exjugador portuguès s'ha reunit amb els presidents de les federacions que integren la Confederació Sud-americana de Futbol

Efe
1 min
Luis Figo, candidat a presidir la FIFA / ANDRÉS CRISTALDO / EFE

AsunciónL'exfutbolista portuguès Luis Figo ha dit aquest dimecres a Asunción que cada vegada se sent "més optimista" amb l'èxit de la seva candidatura a la presidència de la FIFA. "Cada dia que passa sóc més optimista", ha declarat l'exjugador del Reial Madrid i el Barça després de la seva arribada a la capital paraguaiana, on espera recaptar vots entre les deu federacions que composen la Confederació Sud-americana de Futbol (Conmebol).

Figo s'ha reunit amb els presidents d'aquestes federacions, així com amb el president de la Conmebol, Juan Ángel Napout. "Ha estat una reunió molt positiva on he tingut l'oportunitat d'explicar les meves idees per a la presidència de la FIFA", ha dit Figo.

Les eleccions de la FIFA se celebraran entre el 28 i el 29 de maig a Zuric. Luís Filipe Madeira Caeiro 'Figo', Blatter i altres dos candidats a presidir la FIFAe–l príncep jordà Ali Bin al Hussein, que ocupa la vicepresidència; i el president de la Federació Holandesa (KNVB), Michel van Praag– participaran aquest dimecres del congrés ordinari de la Conmebol.

L'excapità de la selecció portuguesa i ídol de l'Sporting de Lisboa ha rebut el suport de Dinamarca, Montenegro, Polònia, Macedònia, Luxemburg i Portugal.

stats