Esports Futbol 12/03/2014

Fuentes: "L'Atlètic de Madrid té una intensitat terrible"

El defensa de l'Espanyol diu que espera "un partit bastant competit" aquest dissabte al Vicente Calderón

Efe
1 min
Juan Fuentes, defensa de l'Espanyol, durant la roda de premsa / RCDE

Sant Adrià de BesòsEl lateral esquerre de l'Espanyol Juan Fuentes ha afirmat, després de l'entrenament d'aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva, que "l'Atlètic de Madrid [el seu rival d'aquest dissabte] té una intensitat terrible, s'ajunten bé i surten amb perill a la contra".

El defensa ha apuntat que l'equip blanc-i-blau haurà d'estar "fort i contundent al llarg de tot el partit" per plantar cara a l'equip blanc-i-vermell. "Veig un partit bastant competit al Vicente Calderón. Estan fent una campanya fantàstica. Tenen jugadors d'alt nivell", ha afegit.

De fet, Fuentes no creu que el partit de Champions d'aquest dimarts contra el Milan minvi el potencial del rival: "La fatiga s'acumula si van disputar els 90 minuts, però ells hi estan acostumats perquè tenen múltiples partits entre setmana. Segur que estaran forts". El blanc-i-blau ha afirmat que tots els partits fins que acabi la temporada "són importants". "Hem de materialitzar com més aviat millor la permanència per estar un altre any més a Primera Divisió, perquè ara tot es comença a compactar a la zona baixa. Quan ho aconseguim, benvingut sigui el que passi", ha postil·lat.

Finalment, Fuentes ha valorat el seu moment personal. Aquesta temporada, el seu primer curs a la màxima categoria, s'ha consolidat en l'onze inicial: "L'Espanyol em va obrir les portes de Primera i ho vaig afrontar amb la màxima il·lusió. Fins ara estic bastant content perquè he disputat molts partits".

stats