FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 22/09/2013

El Reus suma el primer triomf de la temporada

El Llagostera remunta contra l'Espanyol B i segueix a la zona alta de la taula

Ara
2 min

BarcelonaBadalona 0 - Atlètic Balears 1

L'Atlètic Balears ha aconseguit un triomf per la mínima al camp del Badalona en un partit molt igualat. Els balears però, han estat els que han gaudit de les millors ocasions. Joan Oller ha enviat la pilota fora quan estava sol davant del porter Marcos, que s'ha hagut de lluir per evitar el gol visitant abans del descans. Al minut 82, una pèrdua de pilota a la ona defensava del Badalona l'ha aprofitat Capó per fer l'únic gol del partit.

Llagostera 3 - Espanyol B 2

Els dos conjunts s'han repartit el domini. La primera part ha estat per a l'Espanyol i Xavi Puerto ha fet el primer per als periquitos després d'empalmar de lluny un refús. L'empat ha arribat gràcies a un fort xut d'Enric Pi que el porter visitant no ha pogut aturar. A la segona part, Canario ha fallat un penal, però el davanter periquito ha estat llest i ha aprofitat el refús del porter per fer l'1-2. Nuha, de cap a la sortida d'un córner, ha tornat l'empat al marcador i a les acaballes, Pitu ha aprofitat una centrada de Tarradellas per fer el definitiu 3-2.

Elx B 2 - Lleida Esportiu 1

El Lleida s'ha deixat un punt al camp del filial de l'Elx al temps afegit i ha sumat la segona derrota de la temporada, totes dues a domicili. Nico ha fet el primer gol per als locals de falta directa ja al segon temps. Jesús Imaz ha aconseguit empatar el partit després d'una passada de Jorge Miramón però en el temps afegit, Juanra ha fet el gol del triomf per a l'Elx B.

Llevant B 1 - Prat 1

Partit molt igualat el que han disputat el Llevant B i el Prat. A la primera part, el ritme ha estat molt baix i no ha estat fins al segon temps que el joc s'ha animat. Al minut 73, Manu ha servit una falta i la pilota ha picat contra la tanca. Això ha fet despistar el porter Leandro, que no ha pogut fer res per evitar el gol del Prat. Però en l'últim minut, Mossa ha servit un córner i Rubén Fonte ha fet l'empat.

Reus 1 - Sant Andreu 0

El Reus ha aconseguit el primer triomf de la temporada gràcies a un gol de penal. L'andreuenc Ibon ha tocat la pilota amb les mans a dins de l'àrea i l'àrbitre ha xiulat penal. David Agudo ha transformat el penal que ha suposat el triomf dels roig-i-negres.

Nàstic 2 - L'Hospitalet 1

El Nàstic ha remuntat davant l'Hospitalet si bé a l'inici el davanter grana Marcos ha fallat un penal que Craviotto ha aturat en dos temps. Al minut 30, el riberenc David Haro ha rematat una centrada des de l'esquerra per fer el primer per als visitants. Però el Nàstic ha insistit a la recerca del triomf. A la segona part, Marcos ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Juanjo des de la dreta i en el temps de descompte, Verdú ha rematat i la pilota ha entrat a dins de la porteria després que un defensa de l'Hospitalet la toqués.

Olot 3 - Ontinyent 1

L'Olot segueix invicte com a local després de superar aquest diumenge l'Ontinyent. Carlos Martínez, als 10 minuts de partit, ha fet el primer per als garrotxins, que han vist com al minut 22 Trujillo empatada. Al segon temps, dos gols de Coro, el segon de penal, han sentenciat el partit a favor de l'Olot.

stats