COPA ALEMANYA
Esports Futbol 21/05/2011

El Schalke no té rival i goleja sense compassió el Duisburg a la final de la Copa d'Alemanya (0-5)

Després de 90 minuts de recital, el Schalke 04 s'ha endut la Copa d'Alemanya nou anys després i aixeca la cinquena DFB Pokal de la seva història

Adrià Soldevila
Els jugadors del Schalke 04 celebren el títol de DFB Pokal.

BarcelonaEl Duisburg va aconseguir plantar-se a la seva tercera final de la DFB Pokal, 13 anys després de fer-ho per última vegada i arribant-hi per primer cop com equip de Bundesliga 2, i ha deixat pel camí equips de categoria superior com el Colònia o el Kaisterslautern.

El que era clar era que el favorit era el Schalke 04, però ningú esperava una golejada tan abismal per l'equip de Ralf Rangnick. Després d'uns primers minuts amb el Duisburg ben tancat i posicionat, ha arribat la primera bona acció del Schalke, en la qual Jurado ha estat el protagonista en fer una gran jugada personal, que ha acabat amb assistència de Farfán per Draxler, anotador del primer gol del partit. Amb aquest gol el partit s'ha trencat i el conjunt de Gelsenkirchen s'ha fet amb el domini absolut, marcant dos gols més abans del descans, obra de l'exmadridista Huntelaar, després de la segona assistència de Farfán i del central Höwedes, en rematar un còrner.

Al començament de la segona part, Jurado ha pogut marcar el quart, però no ho ha fet i ho ha retrassat fins al minut 54 quan, aquest cop sí, ha finalitzat una jugada de Klass-Jan Huntelaar. El cinquè ha arribat en el minut 70 i també ha estat obra de Huntelaar, aprofitant una recuperació a l'àrea rival de Höwedes. Al final dels 90 minuts i amb el contundent 0-5, el capità, Manuel Neuer, ha aixecat el merescut trofeu.

Aquest és el primer títol de Raúl i Jurado com a jugadors del Schalke 04 i primer de l'equip alemany després de 5 anys de sequera.