Futbol Femení
Esports Futbol 12/10/2014

Golejada del Barça femení i mal dia a Sant Adrià

Les blaugranes fan miques el nou Fundación Albacete Nexus (8-0), mentre que l'Espanyol empata amb la Reial (2-2) i el Sant Gabriel perd davant el Fundación Cajasol Sporting (2-6)

Les jugadores del Barça celebren un gol / V. SALGADO / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça és l'únic equip català de la Primera Divisió femenina que ha viscut un bon diumenge en la cinquena jornada de lliga. Les blaugranes han golejat sense compassió el Fundación Albacete Nexus (8-0), un dels nous equips de la categoria. Sonia, autora d'un hat-trick, ha perfilat una contundent victòria que han completat els gols de Willy (2), Mariona, Baudet i Vicky. L'equip de Xavi Llorens aprofita l'empat de dissabte del València per esgarrapar dos punts al conjunt xe i mantenir-se a la zona alta de la classificació. A més, millora sensacions de cara a la tornada de Champions davant l'Slavia de Praga dimecres al Miniestadi (19h), on defensarà el 0-1 de l'anada.

Menys sort ha tingut l'Espanyol, que s'ha deixat dos punts davant la Reial Societat (2-2). Nahikari ha avançat les txuri-urdin però Alba Pomares ha pogut empatar després del descans. Malgrat que Rivi, a assistència de Lombi, ha fet el 2-1 poc després, el conjunt visitant ha pogut igualar a través de Maialen a un quart d'hora del final.

Qui no surt de la mala dinàmica és el Sant Gabriel, que ha encaixat una dura derrota a mans del Fundación Cajasol Sporting (2-6), que ja dominava al descans per 1-4. Joyce, Patricia Martínez amb dos gols i Anita han fet inútil el gol de Pelegrí en els primers 45 minuts. A la represa, un tercer gol de Patricia Martínez i un altre d'Anita han acabat de matar a un 'Sangra' que només ha pogut maquillar la derrota amb un darrer gol d'Aroa. Les del Besòs segueixen a la cua de la classificació.

Després de 5 jornades, l'Athletic, que dissabte va guanyar el Transportes Alcaine, se situa líder en solitari, seguit del Llevant i el València amb 13 punts.