BARÇA
Esports Futbol 03/03/2019

Piqué contesta a Carlos Herrera per un editorial crític: "El respecte és escoltar"

El periodista va anomenar-lo "Gerardo" i el va titllar de "cretí" per la seva opinió política

Ara
1 min
Gerard Piqué

BarcelonaGerard Piqué no té pèls a la llengua i sovint expressa la seva opinió, un valor difícil de trobar en el món de futbol. Després de la victòria de dimecres al Santiago Bernabéu, Piqué va instar les televisions madrilenyes a parlar "menys del VAR i més del judici injust als presos polítics". Unes declaracions que no van agradar al periodista de la cadena COPE Carlos Herrera, que va fer un dur editorial contra Piqué en què, amb to burleta, l'anomenava "Gerardo" i el titllava de cretí, segons ha especificat el central català. Piqué li ha contestat aquesta nit davant la premsa: "Podeu estar d'acord amb la meva opinió o no, com el senyor Carlos Herrera, que em va anomenar cretí, em va canviar el nom i em va dir Gerardo de manera despectiva enlloc de dir-me Gerard, el meu nom. Jo no li canviaré el nom, els meus pares m'han ensenyat una altra cosa: que el respecte és escoltar".

Unes hores més tard, Herrera ha utilitzat les xarxes per disculpar-se, afirmant que "no hauria d'utilitzar aquestes paraules, exercia la seva lleva llibertat d'expressió".

Gerard Piqué ha tornat a qualificar davant la premsa d'injusta la situació dels presos polítics catalans: "No és delicte de rebel·lió. Els Jordis van pujar a un cotxe de la Guàrdia Civil per demanar que la gent marxés! Veient el judici és totalment injust i no va d'independència o no independència. Va d'injustícia".

stats