Espanyol
Esports Futbol 13/01/2014

El porter Germán és dubte contra l'Alcorcón per una sobrecàrrega al quàdriceps

Tampoc s'ha pogut entrenar David López. Fuentes arrossega una contusió i Thievy s'ha quedat a casa recuperant-se del quadre d'ansietat

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl porter de l'Espanyol Germán Parreño no s'ha exercitat aquest dilluns al matí amb la resta dels seus companys perquè pateix una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta. Les molèsties el fan ser dubte per a la tornada de la Copa del Rei contra l'Alcorcón d'aquest dimecres.

D'altra banda, el migcampista David López tampoc s'ha entrenat amb el grup. El migcampista pateix una lesió a la musculatura isquiotibial esquerra i la seva presència per al partit de Copa no està garantida. El futbolista ja es va perdre l'anterior partit de Lliga contra el Reial Madrid.

El lateral esquerrà Juan Fuentes va acabar el xoc contra el Madrid amb una contusió a la cama esquerra. De tota manera, no sembla que hagi de ser un problema rellevant perquè entri en els plans de l'entrenador mexicà per als pròxims compromisos. Els metges estan pendents de la seva evolució.

Finalment, el davanter francès Thievy Bifouma no ha acudit a l'entrenament d'aquest matí i segueix a casa recuperant-se d'un quadre d'ansietat. El futur de l'atacant segueix sense aclarir-se i l'Espanyol ha rebutjat una oferta per ell del Rennes francès.

stats