LIGA ADELANTE
Esports Futbol 15/03/2015

El Girona desaprofita dos gols d'avantatge contra l'Albacete (2-2)

Lejeune i Richy avancen els de Montilivi però Keko i Pulido igualen a falta de 10 minuts

Empat entre el Girona i l'Albacete

BarcelonaEl Girona ha desaprofitat un avantatge de dos gols i ha acabat empatant contra l'Albacete, a casa (2-2). L'equip de Montilivi ha comès l'error de pensar que la feina estava feta, quan faltaven 15 minuts per acabar el partit, i s'han deixat remuntar per un equip rival que ha tingut les idees més clares i que no ha perdut la fe.

A la pràctica, els gironins han ampliat l'avantatge a la zona de 'play-off' (ara tenen un coixí de 10 punts després de la derrota de la Ponferradina), però també han desaprofitat l'oportunitat d'eixamplar-lo encara més i acostar-se a les dues primeres posicions.

I això que, a la primera part, el partit del Girona ha estat notable, sense grans ocasions però sí dominant. Al descans, els de Pablo Machín tenien un avantatge gràcies a un gol de Florian Lejeune (min 44).

Al segon temps, les coses han anat diferent i els gironins s'han apagat. L'Albacete dominava i tenia bones ocasions a la porteria de Becerra, però qui ha fet el segon ha estat l'equip català, amb un xut fort de Richy que ha sorprès el porter (min 72).

El Girona s'ha confós, pensant-se que ja tenia la feina feta, però l'Albacete ha sorprès reaccionant ràpidament. Keko (min 75) ha retallat distàncies amb un xut des de la mitja lluna i Jorge Pulido ha igualat el marcador (min 82) gràcies a un córner mal defensat.