2a divisió
Esports Futbol 09/02/2013

El Girona falla un penal i no passa de l'empat contra l'Hèrcules a Montilivi (1-1)

Els gironins s'han avançat amb un gol al minut 4, de Benja, però els alacantins han empatat a la represa. Jandro ha errat una pena màxima a un quart pel final

BarcelonaEl Girona ha tornat a ensopegar a Montilivi, aquesta vegada contra l'Hèrcules, en un partit on els gironins han tingut un penal a favor però que Jandro no ha pogut transformar (1-1). Un empat que manté els gironins en zona de promoció d'ascens, però ara té l'ascens directe a tres punts.

L'equip que entrena Rubi ha dominat i ha tingut més i millors arribades per sumar els tres punts, però no ho ha aconseguit. I això que el partit se'ls havia posat de cara amb una diana matinera de Benja, de cap, al minut 4.

L'Hèrcules no ha perdut els nervis i ha pogut trobar el camí del gol a la represa, al minut 53, quan Benja ha aprofitat una rematada que ell mateix havia enviat al pal per empatar el partit