LIGA ADELANTE
Esports Futbol 15/02/2015

El Girona empata amb l'Sporting i se situa líder a l'espera del que faci el Las Palmas

Els gironins han millorat en el segon temps, però ni ells hi l'Sporting han aconseguit inaugurar el marcador en els 90 minuts de partit

El Girona ha empatat contra l'Sporting / LFP

BarcelonaEl Girona ha aconseguit un valuós empat contra l'Sporting (0-0) i segueix ocupant places de promoció ascens a Primera Divisió. Els de Pablo Machín, amb el punt sumat, se situen líders –empatats a punts amb l'Sporting– a l'espera del que faci el Las Palmas aquest diumenge a la tarda (19 hores) contra el Racing.

En el primer temps, l'Sporting ha estat el dominador. Els visitants han sortit forts i Guerrero ha estat el primer en avisar. Aday, per part dels gironins, ha provat sort, però Cuellar, porter de l'Sporting, ha refusat (min 6). Els visitants han dominat i s'han aproximat més a la porteria defensada per Becerra, que ha vist com els davanters sovintejaven la seva àrea amb relativa facilitat.

Abans del descans, Eloi s'ha lesionat i ha hagut de sortir del terreny de joc en llitera i ha estat substituït per Cristian Gómez. El segon temps, malgrat començar amb una ocasió de Carmona, que ha rematat desviat (min 46), el Girona s'ha centrat i ha aconseguit capgirar la truita i passar a tenir el control de la pilota. Així, Mata, amb una gran rematada de cap, ha fet que Cuellar hagués d'estirar-se per desviar la pilota (min 49). Seguidament, Aday ha xutat des del vèrtex de l'àrea, però el seu intent s'ha perdut per sobre del travesser.

Cuellar també ha hagut de trenallar per aturar la rematada de Sandaza després d'una contra que ha conduït Cristian Gómez (min 51). El Girona disputava els millors minuts del partit i creava ocasions, però la falta d'encert ha fet que els jugadors gironins no belluguessin el marcador. Així, Cifuentes, després d'una bona acció de Mata, tampoc ha tingut sort. En aquesta jugada s'ha lesionat el porter de l'Sporting, que ha hagut de ser substituït per Alberto.

A les acaballes, Aday ha provat sort, però la seva rematada de cap ha marxat a l'esquerra del porter (min 74) abans que Lejeune hagués d'abandonar el terreny de joc després de xocar de cap amb un jugador de l'Sporting.

Fitxa tècnica:

Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune (P.Íñiguez, min.89), Aday (Coris,min,85), Pere Pons, Eloi Amagat (Cristian Gómez, min.14), Granell, Sandaza; i Mata.

Sporting: Cuéllar (Alberto, min.65); Lora, Luis Hernández, Bernardo, Isma López, Nacho Cases, Sergio, Ndi (Carlos Castro, min.61), Carmona, Jony (Juan Muñiz, min.77); i Guerrero.

Àrbitre: Valentín Pizarro Gómez (madrileny). T. G.: al local Richy i al visitant Guerrero.

Incidències: partit corresponent a la 25a jornada de la Liga Adelante, disputat a Montilivi davant 5.425 espectadors.