2a divisió
Esports Futbol 03/03/2013

El Girona visita un Sporting que encara no ha guanyat, aquest any, al seu estadi

Els gironins afronten el partit amb la moral pels núvols després de guanyar la setmana passada i fer-se forts a la zona de 'play-off' d'ascens (20 h, Canal+)

Efe
2 min

GijónL'Sporting de Gijón, que no guanya a casa des del 22 de desembre, rebrà aquest diumenge (20 h, C+) a un Girona que mai ha aconseguit puntuar a El Molinón però que en aquesta ocasió arriba molt millor classificat, el que suposa un nou repte per als locals, que pretenen sumar una segona victòria consecutiva després del seu triomf a Alcorcón.

El Girona, tercer classificat de la Lliga, presentarà novetats, les de Juanlu com lateral, Moisés Hurtado al centre de la defensa, Felip a la banda dreta del centre del camp, la tornada de Luso en el doble pivot i l'entrada de Acuña com home més avançat. El Girona té com lesionat a Benja Martínez i sancionat José Martínez.

Pel tècnic del Girona, Joan Francesc Ferrer, 'Rubi', el xoc de d'aquest diumenge no serà un desplaçament fàcil, ja que ha de buscar alternatives en diverses posicions de l'equip per cobrir les baixes que acumula.

Tot això davant un Sporting que l'entrenador català ressalta com un dels grans de la Lliga. "Els ha costat agafar el ritme de la categoria i posar-se en les posicions de davant, perquè al principi van quedar una mica despenjat. Però sempre és un rival molt difícil", ha assegurat Rubi.

Rubi creu que el partit de Copa pot ser una mica el mirall del que els espera aquest cap de setmana: "Preveig un partit complicat per a nosaltres. Ens costarà arribar a la porteria rival, que ja és el passar a la Copa".

"Intentarem ser un Girona més consistent del que hem estat fins ara fora de casa. Som exigents amb nosaltres mateixos, però també és veritat que som el tercer millor visitant de la lliga", ha recordat.

Pel què fa al conjunt asturià, Sandoval no ha donat pistes en els entrenaments d'aquesta setmana, però farà canvis en l'alineació que va guanyar la passada jornada ja que no pot comptar amb el lateral Luis Hernández per sanció i recupera els centrecampistes Nacho Cases i Trejo que tornaran a l'equip el que suposarà modificacions en la línia ofensiva.

La línia defensiva va ser la que millor nivell oferir a Alcorcón per la qual cosa no s'esperen més canvis que l'obligat per la sanció de Luis Hernández i el més probable és que Lora torni al lateral dret després de jugar els últims partits al centre del camp mentre que amb la tornada de Nacho Cases i Trejo el sacrificat podria ser David Rodríguez.

Tant Sandoval com alguns jugadors van reconèixer que donada la situació de l'Sporting en aquests moments és més important guanyar que jugar bé i un exemple d'això és el partit a Alcorcón on els lleons van jugar un mal partit i van ser inferiors als madrilenys però van aconseguir la victòria després d'un gran gol de Sangoy i una sensacional actuació del porter Iván Cuéllar.

L'entrenador de l'equip local considera que aquesta temporada l'Sporting està pagant molt cars els errors propis especialment en els partits a El Molinón i adverteix del perill del Girona i en especial de asturià Jandro sobre el qual gira el joc de l'equip català.

Sandoval segueix mirant cap als llocs de lliga d'ascens i va tornar a manifestar que si es guanya el Girona encara és possible la remuntada tot i que també reconeix que cada vegada hi ha un menor marge per l'error.

stats