LIGA ADELANTE
Esports Futbol 17/01/2015

El Girona vol tancar la primera volta amb un triomf contra el Lugo

Els gironins fa tres partits que no perden i busquen a l'Anxo Carro (18 h, Esport3) el cinquè triomf en els duels directes amb els gallecs

Efe
2 min
El jugadors del Girona després d'anotar un gol / GIRONA FC

GironaEl Girona acomiada aquest dissabte la primera volta de la Liga Adelante visitant el Lugo en una situació de privilegi a la taula. ja que ocuparà posicions d'ascens independentment del que faci a l'Anxo Carro (18 hores, Esport3).

Els gironins fa tres partits que no perden i saltaran al camp disposats a sumar la que seria la seva cinquena victòria consecutiva en els duels directes amb el Lugo. I és que l'Anxo Carro s'ha convertit en un camp talismà per al Girona, on la passada campanya es van imposar 1-2, després d'haver golejat 6-0 a Montilivi.

Malgrat la seva bona posició a la taula, els jugadors de Pablo Machín han perdut llocs les últimes setmanes per les dificultats per tirar endavant els partits de casa, on només han sumat cinc punts dels quinze últims possibles. Per aquest dissabte, Machín manté la baixa de Juncà, que ha fet un pas enrere en el seu procés de recuperació malgrat semblar que estava a punt per al partit. El tècnic també manté el dubte de Fran Sandaza, que es va quedar fora de la llista la setmana passada per una lesió partida contra el Llagostera.

El Lugo, per la seva banda, encara que guanyi l'equip català –després de cinc partits sense guanyar– signarà la pitjor primera volta a la categoria de plata amb Quique Setién al capdavant: només ha sumat dues victòries els últims tretze compromisos. Malgrat aquesta ratxa adversa, agreujada amb la derrota contra el cuer, l'Albacete, (3-0) el cap de setmana passat, l'equip manté la calma i una distància prudent de quatre punts sobre les posicions de descens.

Alineacions probables:

Lugo: Dani Mallo; Dalmau, Pavón, Borja Gómez, Manu; Seoane, David López; Iriome, Jonatan Valle, Iago Díaz; i David Aganzo.

Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune, Coris, Pere, Eloi, Granell, Felipe Sanchón i Mata.

Àrbitre: Munuera Montero (Col·legi Andalús).

Camp: Anxo Carro.

Hora: 18 h, Esport3

stats