Futbol Base
Esports Futbol 24/02/2011

Polèmica a la Gramenet amb la destitució de tres entrenadors del futbol de base del club

L'entitat presidida per Rafael Osuna havia pactat amb una comissió de pares no fer fora cap entrenador fins finalitzar la present temporada

Redacció
1 min

Santa Coloma de GramenetUn nou malestar ha esclatat aquesta setmana a la Gramenet. Mitjançant el seu coordinador de base, Joan Aguilar, el club ha acomiadat tres entrenadors de l'entitat. Els afectats són Blanco (Aleví A) Ignacio (Aleví B) i Galan (Benjamí C). La falta d'entesa és l'argumentació de la coordinació de la 'Grama' per justificar la marxa dels entrenadors a aquestes alçades de la temporada. Altres tècnics de la casa no descarten que més entrenadors puguin tenir el mateix destí en els propers dies.

Aquesta és la segona vegada que l'entitat presidida per Rafael Osuna genera una polèmica de base durant el present exercici esportiu. El cap de setmana del 25 de novembre passat, una comissió de pares i mares va forçar una vaga d'assistència als partits com a mesura de pressió per tal d'aconseguir una viabilitat econòmica de l'entitat i exigir una major transparència del destí dels diners de les quotes. Posteriorment, aquest mateix grup de familiars es va mostrar contrari al canvi dins la coordinació del club amb la destitució de Modesto Fraile i Rafa Bermejo.

A partir d'ara caldrà veure quins moviments fa la comissió de pares després que els màxims responsables de la Gramenet van prometre i pactar amb la pròpia comissió que respectarien la situació de tots els entrenadors del futbol formatiu fins al final de la temporada.

stats