Futbol Català
Esports Futbol 14/04/2011

Veure el derbi entre la Gramenet i el Sant Andreu costarà 20 euros pels aficionats no socis

La falta de diners dins l'entitat colomenca ha propiciat un preu de guixeta desorbitat per un partit de Segona B. Les entrades seran de preu únic sense distinció d'edats

Redacció
1 min

BarcelonaPolèmica a Santa Coloma amb els preus de guixeta que la Gramenet ha aprovat pel partit contra el Sant Andreu. Un aficionat no soci de cap de les dues entitats pagarà 20 euros per l'entrada. No hi haurà més modalitats ni descomptes segons ubicació al camp, edat o condició. El preu, més propi d'equips capdavanters de Segona A, és una de les mesures que ha decidit el club presidit per Rafael Osuna per intentar millorar la situació econòmica.

Per la seva banda, els aficionats del Sant Andreu, que en cas de ser socis quadribarrats només hauran de pagar 10 euros per l'entrada, han organitzat un desplaçament en metro per ambientar els instants previs al partit, donada la curta distància entre els terrenys de joc dels dos equips. Els aficionats interessats es donaran cita diumenge a les 10:30 hores a l'estació Onze de Setembre, ubicada rere un dels gols de l'estadi Narcís Sala.

stats