Espanyol
Esports Futbol 27/02/2013

Héctor Moreno i Simao s'entrenen amb l'equip

També treballa amb el grup Javi López, que va patir un traumatisme cranial contra l'Atlètic i va haver d'estar-se el dilluns unes hores en observació a l'Hospital Quirón

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol fan estiraments a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

Sant Adrià de BesòsHéctor Moreno i Simao Sabrosa ja s'han recuperat de les seves respectives molèsties. Aquest dimecres s'han reincorporat al treball de grup i estaran disponibles per al pròxim partit de Lliga contra el Valladolid, diumenge.

El central mexicà patia una contusió al cinquè metatarsià del peu dret després del xoc contra l'Atlètic de Madrid, mentre que l'extrem portuguès va acabar el partit amb una contusió al vast extern de la cama esquerra. Tots dos es van exercitar dilluns al marge dels seus companys.

També treballa amb el grup Javi López, que va patir un traumatisme cranial contra l'Atlètic i va haver d'estar-se el dilluns unes hores en observació a l'Hospital Quirón.

El que segueix realitzant treball individualitzat és el migcampista Raúl Baena. El futbolista andalús arrossega des de fa un mes una lumbàlgia que li impedeix treballar amb normalitat. El cos mèdic no vol arriscar amb la seva recuperació i esperarà que la malaltia estigui totalment solucionada per donar-li l'alta definitiva.

stats