Primera Divisió
Esports Futbol 28/11/2010

Nelson Valdez i David Trezeguet guien l'Hèrcules davant el Llevant (3-1)

Els d'Esteban Vigo sentencien els de Luis Garcia Plaza gràcies a dos gols en cinc minuts i s'allunyen de la zona perillosa. En canvi, el Llevant està a un punt del descens

Trezeguet celebra el gol amb l'afició

L'Hèrcules, amb gol del sus homes referencia Nelson Valdez, per partida doble, i David Trezeguet, s'ha imposat al Llevant i suma un important triomf davant un rival directe al que ara deixa a quatre punts de diferència. Conscient de què jugar com a local implica més obligacions, l'Hèrcules va començar molt fort i ja als dos minuts va fer el seu primer avís amb un fort xut de Tiago Gomes.

A mesura que passaven els minuts, el Llevant, amb un onze de circumstàncies per les lesions, es va entonar i va posar més resistència al rival. Els alacantins, però, eren els amos de la pilota i gosaven de les millors oportunitats. Finalment, els de Esteban Vigo van trobar el camí del gol al minut 39 després de què el porter Reina rebutgés un cop de cap de Thomert però sense poder evitar que Valdez aprofités el refús i marqués el primer gol del partit. Tot i així l'alegria va durar poc, ja que Rubén Suárez va empatar poc després.

Després del descans l'Hèrcules va anar a per totes i en poc menys de cinc minuts va sentenciar. Un gol de Trezeguet al 61' després d'un altre refús i un gol de Valdez de cap van tancar el partit. El Llevant ho va intentar però el porter Velthuizen va evitar la reacció dels valencians.

FITXA TÈCNICA

3 Hèrcules - 1 Llevant

Hèrcules: Velthuizen, Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Peña, Abel Aguilar, Tiago Gomes, Tote (Portillo, m.77), Valdez (Fritzler, m.69), Thomert (Kiko, m.46) i Trezeguet.

Llevant: Reina; Javi Venta, Ballesteros, Nano, Cerra, Xisco Nadal (Larrea, m.75), Pallardó, Xavi Torres, Juanfran, Caicedo (Rubén, m.36) i Stuani (Rafa Jordá, m.63).

Gols: 1-0 (39') Valdez, 1-1 (40') Rubén Suárez, 2-1 (61') Trezeguet, 3-1 (66') Valdez.

Àrbitre:Estrada Fernández (Col.legi Català). TG: Abraham Paz i Valdez, per l'Hèrcules; i a Cerra, Juanfran i Caicedo, pel Levante

Públic: Estadi Rico Pérez d'Alacant davant uns 16.000 espectadors.