ESPANYOL
Esports Futbol 16/02/2015

Joan Collet: "És el millor moment de l'Espanyol des de la final de Glasgow"

En el transcurs de la tradicional Festa del Cargol, on ha estat nomenat confrare, ha afegit que: "feia molt de temps que ens mereixíem aquesta il·lusió i ambició positiva"

Ara
2 min

BarcelonaJoan Collet ha assegurat que l'Espanyol està "vivint el millor moment des de la final de Glasgow" i ha afegit que "feia molt de temps que mereixíem aquesta il·lusió i ambició positiva". Ho ha dit en la tradicional Festa del Cargol, organitzada per la Confraria Gastronòmica del Cargol, en què ha estat investit confrare.

"Porto dos anys i escaig de president, i no només crec que sigui el millor moment de l'equip des de la meva arribada sinó també des de la final de Glasgow", ha assegurat el màxim mandatari blanc-i-blau, a qui també se li ha preguntat sobre si l'Espanyol és l'equip de moda: "Això ho heu de dir la resta. Per a mi l'Espanyol sempre està de moda i ara el que hi ha és molta il·lusió i ganes. Feia molt de temps que ens mereixíem aquesta il·lusió i ambició positiva".

Els drets televisius

D'altra banda, Collet també ha estat crític amb el reial decret que ha de regular la venda dels drets de televisió: "Sabem que el tenen aturat, diuen que si no ho l'han publicat ara és difícil que surti. No ens han donat cap explicació i no entenc la posició del govern, ja que si hi ha alguna cosa que sap que reclama tot el món, podrien donar una explicació".

En aquest mateix punt, s'ha referit a una hipotètica aturada de la Lliga: "La majoria de presidents de Primera ens estem movent, i si no passa res aviat es convocarà una assemblea de la Lliga. No ens podem quedar amb els braços creuats esperant que surti un decret que algú està aturant. No va ser dea de l'Espanyol, aturar la Lliga. Es va parlar en l'última assemblea, i si cal arribar a aquest extrem molts clubs hi estem disposats".

stats