FUTBOL
Esports  /  Futbol 05/03/2019

El Reus presenta una petició de concurs voluntari de creditors

El club acredita un deute de 7,8 milions d'euros

Ara
1 min
Clifton Onolfo i Russell Platt a les oficines del Reus.

BarcelonaSegons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el Reus Deportiu ha presentat una petició de concurs voluntari de creditors al deganat dels jutjats de Tarragona. Després que l'acte de conciliació entre els treballadors i el club acabés sense acord, el club ha acreditat en el seu escrit un passiu inicial de 7.868.241,52 euros i un actiu inicial de 5.403.327,11 euros. La tramitació s'haurà de fer al jutjat mercantil de Tarragona.

Joan Oliver va transferir diners del Reus a una empresa seva i de Laporta

Joan Oliver, expresident del Reus Deportiu, va transferir diners del club a Core Store, una empresa propietat d'ell i de Joan Laporta, segons ha avançat la Cadena SER. L'emissora assegura que la transferència es va fer amb els últims ingressos que va cobrar el club, uns 30.000 euros provinents de la Lliga, que Oliver assegura que van destinar-se a tornar un préstec.

Joan Oliver assegura que la continuïtat del primer equip del Reus està garantida

El club va fer aquest moviment poc abans de deixar de pagar les nòmines als jugadors i quan hi havia proveïdors que feia més de dos anys que no cobraven les factures. Amb el club fora de la competició, ofegat pels deutes i amb sous sense pagar i empreses reclamant cobrar múltiples factures, aquesta mateixa empresa d'Oliver i Laporta reclama més de 700.000 euros al Reus Deportiu.

stats