Espanyol
Esports Futbol 16/01/2013

Verdú: "Ara no és moment de tractar la meva renovació. Esperem al final"

El migcampista reconeix que "han sortit coses", però ha demanat al seu representat que ho aturi tot, de moment, per centrar-se a salvar l'equip del descens

Efe
2 min
Joan Verdú, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsJoan Verdú ha assegurat que amb l'equip en plena lluita per la permanència "no és moment" de tractar la seva renovació, encara que ha reiterat el seu desig de seguir vestit de blanc-i-blau la temporada que ve. "El meu agent ja sap quina és la meva prioritat, però tampoc pot tancar cap porta. Ell seguirà movent-se per aconseguir el millor per a mi. Van sortir algunes coses, però li vaig dir que ho descartés tot, sap com jo que ara no és moment de parlar d'aquests temes", ha manifestat.

Pel que fa al col·lectiu, Verdú afronta il·lusionat el xoc contra el Mallorca aquest divendres: "La sensació és positiva, després d'aconseguir els tres punts davant el Celta, però sabem que ens enfrontem a un equip que ens ho posarà difícil per aconseguir la victòria". A més, el català ha afegit que tenen "present la diferència de gols".

El migcampista ha confessat que l'equip ha de ser més constant que contra el Celta. "L'ideal seria que els 90 minuts fossin més regulars. Hem de ser forts al darrere i deixar la porteria a zero. El 'mister' ens diu que hem de millorar en atac i defensa", ha explicat.

D'una altra banda, el català ha descartat que arrossegui més fatiga que la resta dels seus companys per la arrossegar més quantitat de minuts acumulats sobre el terreny de joc: "Sóc dels que més he ,però ara compleixo altres missions. Estic per ajudar l'equip i el que em demani l'entrenador. Potser ara no sóc el que més destaqui, però físicament estic molt bé".

Finalment, Verdú ha valorat la visita de fa dies de Luis Rubiales, president de l'Associació de Futbolistes Espanyols. "La reunió ja estava prevista, no per la situació del club [amb deutes a empleats i jugadors]. El primordial és centrar-nos a jugar; és un club, i els altres temes, defensar-los al màxim", ha comentat.

stats