Primera Divisió
Esports Futbol 25/05/2011

Jorge Valdano: "Jo mai he convertit el Reial Madrid en un camp de batalla"

Uns minuts després de la roda de premsa de Florentino Pérez, president del Reial Madrid, l'exdirector general també ha parlat davant dels mitjans de comunicació

Redacció
1 min
Jorge Valdano.

MadridUns minuts després de la roda de premsa de Florentino Pérez, president del Reial Madrid, Jorge Valdano també ha parlat davant dels mitjans de comunicació: "Jo no anava a dimitir. És el Reial Madrid qui ha pres la decisió".

"Jo mai he convertit el Reial Madrid en un camp de batalla. Vaig ser abans director general que Jorge Valdano perquè pensava que no era bo per al club. Respecto molt aquest club", ha assegurat.

Segons Valdano, "Florentino Pérez havia de prendre una decisió i s'ha decantat clarament. No era fàcil d'administrar, però és fàcil veure qui ha estat el guanyador".

"He demanat moltes vegades una reunió a tres, però això no ha estat possible", ha confessat, al temps que ha assegurat que fa molt que no parla amb José Mourinho. "Quan he tingut problemes, he tractat de ser fidel als idearis del club, però en els últims temps he vist com m'havia allunyat molt del camí del club".

stats