Espanyol
Esports Futbol 06/11/2012

Juan Albín treballa amb el grup després de perdre's els dos últims partits amb l'Espanyol

El migcampista de l'equip blanc-i-blau està vivint moments difícils amb les lesions

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsJuan Albín, migcampista de l'Espanyol, ha treballat aquest dimarts amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva després de ser baixa als dos últims partits de l'equip, contra el Sevilla a la Copa del Rei i contra la Reial Societat a la Lliga BBVA.

El futbolista està vivint moments difícils amb les lesions i ha estat entrant i sortint de la dinàmica del grup. La seva última cita amb la infermeria es va produir el passat 10 d'octubre en retirar-se de l'entrenament per una elongació a la musculatura isquiotibial de la cama esquerra.

El cos mèdic de l'entitat catalana estarà molt pendent de l'evolució del jugador en els pròxims dies. Si Albín segueix en aquesta dinàmica positiva, és possible que torni a entrar en la convocatòria per al pròxim partit de Lliga contra l'Osasuna, aquest dissabte a les 18 hores a Cornellà-El Prat.

D'una altra banda, el lateral dret Javi López segueix al marge del grup. El futbolista andalús va patir, el passat 21 d'octubre contra el Rayo Vallecano, una contusió amb vessament articular al genoll esquerre. El període de baixa estipulat pel club va ser de dues a tres setmanes.

stats