Espanyol
Esports Futbol 12/03/2015

Fuentes es recupera de la seva sobrecàrrega i s'exercita amb l'Espanyol

El lateral esquerre ha treballat amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl lateral esquerre de l'Espanyol Juan Fuentes ha superat la seva sobrecàrrega al bessó intern de la cama dreta i ha treballat amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, segons ha informat l'entitat catalana.

El futbolista va ser baixa d'última hora per a l'últim partit de Lliga davant la Reial Societat, a Anoeta. Una vegada recuperat de la seva dolença, el defensa andalús està disponible per al pròxim partit contra l'Atlètic de Madrid, aquest dissabte a les 16.00 hores al Power8 Stadium.

Fuentes ha disputat divuit compromisos de Lliga i dos de Copa del Rei durant aquesta temporada. En les últimes jornades, la irrupció de Rubén Duarte, amb fitxa del filial però habitual en els entrenaments del primer equip, ha augmentat la competència en la demarcació.

La plantilla s'exercitarà demà a les 18.30 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, a porta tancada a excepció dels primers quinze minuts per a la presa d'imatges. Serà l'última sessió abans que l'equip es concentri.

stats