Lliga BBVA
Esports Futbol 18/04/2015

L'Atlètic es treu de sobre el Dépor a Riazor (1-2)

Els matalassers encarrilen el triomf amb dos gols de Griezmann a la primera meitat. De res ha servit el gol d'Oriol Riera al tram final per als gallecs

Griezmann xuta una pilota, rodejat de jugadors del Deportivo

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha aprofitat l'ensopegada del València al Camp Nou per obrir forat amb els valencians en la lluita per la tercera posició. Els matalassers s'han tret de sobre el Deportivo de la Corunya, amb un triomf per 1-2 a Riazor.

Antoine Griezmann ha encarrilat la victòria visitant amb dos gols en els minuts inicials. Al minut 5, i després d'una acció protestada pels gallecs per fora de joc de Godín, el francès ha caçat una pilota que ha superat el porter Fabri. Superat el minut 20, l'ex de la Reial Societat ha tornat a encertar, amb un remat creuat que ha fet pujar el 0-2.

Abans del descans, l'àrbitre ha expulsat Simeone. I, ja sense tècnic a la banqueta, l'Atlètic de Madrid ha encaixat un gol que ha afegit nervis als minuts finals. Però el gol d'Oriol Riera, en una acció de lluita, no ha servit perquè els gallecs evitessin la derrota.