Futbol Català
Esports Futbol 29/11/2010

L'empat no ajuda gaire a cap dels dos al Narcís Sala

El derbi català de la jornada a Segona B va acabar amb un punt per banda

Redacció
1 min
David Llobet, autor del gol de l'empat andreuenc

BarcelonaQuan dos equips busquen urgentment una victòria, el destí moltes vegades no la concedeix a ningú. Això va passar ahir al Narcís Sala al derbi de la jornada disputat entre Sant Andreu i Gramenet. Els locals van sumar la seva novena jornada sense conèixer la victòria i els visitants, malgrat avançar-se només començar el partit, no van sumar suficient com per sortir del pou.

L'equip de Ramon Moya va començar el duel de la millor manera possible: marcant. Áxel, amb un precís cop de cap, va inaugurar l'electrònic en la primera acció atacant de tot l'encontre. Al Sant Andreu, per la seva banda, li va costar arribar clarament a porteria i no ho va fer fins gairebé arribats al primer quart d'hora. El joc del partit no va ser vistós, però tots dos podrien haver afegit més xifres al marcador abans d'arribar al descans.

Al segon temps, l'equip de Natxo González va rebre premi en una jugada on el jove Llobet -una de les incorporacions sots'23 de la temporada- va aconseguir superar la defensa colomenca fent l'empat. Malgrat gaudir les dues formacions de més oportunitats de gol en la mitja hora restant des del gol, res va desfer un empat que no va consolar a cap de les dues entitats.

stats