Espanyol
Esports 15/10/2013

L'Espanyol oficialitzarà el nom de la Ciutat Esportiva Dani Jarque

El club blanc-i-blau ha anunciat que el complex esportiu de Sant Adrià del Besòs rebrà el nom de l'excapità el proper dilluns 21

Ara
1 min
Homenatje a Dani Jarque a Cornellà-El Prat durant un partit de l'Espanyol / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaL'Espanyol ha informat que la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs serà anomenada oficialment Ciutat Esportiva Dani Jarque, en honor a l'excapità que va morir el 8 d'agost del 2009 durant la pretemporada a Itàlia. L'acte del bateig, que es farà a portes obertes per a tota l'afició blanc-i-blava, se celebrarà el proper dilluns 21 d'octubre a les 17.30 hores.

En un comunicat oficial, el club ha assenyalat, d'altra banda, que es descobrirà una rèplica de l'estàtua del jugador situada a la porta 21 de l'estadi de Cornellà-El Prat. "El nom i el record del mític 21 del nostre club quedaran associats per sempre a una ciutat esportiva plena de joves futbolistes que tenen en Dani Jarque un ídol i un exemple", ha assenyalat l'entitat catalana.

A més, també està previst que els capitans del primer equip masculí i també del femení lliurin uns braçalets amb el número 21 a les diverses categories del planter. "El club vol encoratjar els capitans de tots els equips del futbol base i tots els joves futbolistes del club a defensar la samarreta de l'Espanyol amb el mateix entusiasme i compromís amb què sempre ho va fer Dani Jarque", ha anunciat el club blanc-i-blau.

stats