FUTBOL
Esports Futbol 22/10/2019

El Madrid derrota el Galatasaray i agafa aire (0-1)

Els blancs aconsegueixen el seu primer triomf a la Champions i se situen segons de grup

M.m.
1 min
Els jugadors del Madrid, felicitant Kroos pel gol contra el Galatasaray

BarcelonaA la tercera va la vençuda. El Reial Madrid es va retrobar amb el triomf a la Champions al camp del Galatasaray, amb un 0 a 1 que li permet encarar amb molt més optimisme la fase de grups. La victòria va anar acompanyada del triomf del París Saint-Germain al camp del Bruges, que deixa els blancs en la segona posició.

El gol de Kroos, matiner, va permetre aplanar notablement el camí cap als vuitens de final i, de passada, calmar els ànims després dels mals resultats d'aquest inici de temporada. Sobretot per a l'entrenador, Zinedine Zidane, molt qüestionat a la cúpula del club i que es jugava el càrrec a Istanbul.

Tot i les baixes d'homes com Modric i Bale, el Madrid va demostrar que té una plantilla molt superior a la del conjunt turc. De fet, els blancs van tenir prou arribades per acabar el partit amb golejada, encara que els va faltar punteria als últims metres, com en una rematada de Hazard després de driblar el porter que va tocar al pal. Això va permetre que el Galatasaray seguís viu fins als últims minuts i disposés d'alguna ocasió perillosa per empatar.

Els blancs sumen quatre punts després de tres partits i es tornaran a enfrontar al conjunt turc el 6 de novembre al Bernabéu. Un nou triomf els deixaria virtualment classificats per a la següent fase.

stats