FUTBOL - PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/04/2021

El Madrid es posa a prova amb 11 partits en 30 dies

À.G.
2 min
Zinedine Zidane, entrenador del Madrid.

BarcelonaEl Reial Madrid s’enfronta aquest diumenge (21 h, Movistar LaLiga) al desgast físic i psicològic després de superar airós una setmana decisiva amb partits contra el Barça a la Lliga i contra el Liverpool a la Lliga de Campions. Zinedine Zidane està obligat a innovar per la quantitat de baixes que pateix, especialment en defensa. El rival és un Getafe necessitat d’una alegria per canviar la seva preocupant dinàmica.

“Sabem que la situació és que haurem de jugar onze partits en trenta dies. Estem contents d’estar vius en les dues competicions i concentrats en un partit molt important com el de Getafe. El pla és el mateix; ens falten deu partits i intentarem fer bé les coses amb tots els jugadors. Tenim moltes lesions, però els que van jugar ho van fer bé. Això demostra el caràcter d’aquest equip”, diu Zidane. L’entrenador francès espera recuperar Dani Carvajal.

L’Atlètic de Madrid, contra l’Eibar

El líder de la classificació, l’Atlètic de Madrid, rep aquest diumenge (16.15 h, Movistar LaLiga) l’Eibar. Després de dues setmanes de tortuosos viatges a Sevilla, el primer classificat torna a casa, al Wanda Metropolitano. L’equip matalasser comença les vuit jornades de resistència que ha de superar per ser campió. Diego Simeone tindrà les baixes de Luis Suárez i João Fèlix. “Tenim un partit molt important contra un equip que té una necessitat diferent de la nostra, però amb el mateix objectiu que nosaltres, que és guanyar”, diu l’entrenador. Simeone troba a faltar la presència d’aficionats. “La gent sempre l’hem sentit a prop durant tota aquesta temporada i durant tots aquests anys al club. Quan podien estar al camp la relació era més carnal, més visible i més sensible”.

stats