Futbol - Primera Divisió
Esports Futbol 23/01/2022

El Madrid només pot empatar amb l'Elx al Bernabéu (2-2)

Els blancs, que han perdut Benzema per lesió, eviten caure amb un equip de la part baixa gràcies a un gol de Militao

Boyé celebrant el primer gol al Bernabéu

BarcelonaPocs dies després de creuar-se a la Copa i demostrar que és un os dur de rosegar, l'Elx s'ha plantat aquest diumenge al Santiago Bernabéu amb ganes de venjança. I s'ha quedat a les portes de cobrar-se-la. Comandat per dos catalans, Edgard Badia i Pere Milla, i un argentí, Lucas Boyé, el conjunt valencià ha aconseguit arribar a tenir una renda de dos gols al feu blanc, però els de Carlo Ancelotti han salvat els mobles amb un gol de cap d'Éder Militao en el temps afegit (2-2). Els blancs segueixen líders, però han hagut de suar de valent per rescatar un punt contra un equip de la zona baixa.

L'Elx ha fregat la sorpresa. Badia ha aguantat el zero a zero quan més atrevit estava Vinícius, Lucas Boyé ha fet el primer a tocar del descans i el superlatiu ariet de l'Elx també seria l'autor de l'assistència al segon temps que Milla ha enviat, amb un gran xut creuat, al fons de la xarxa. El marcador en contra ha tret de polleguera l'afició blanca, que a la primera meitat ja havia vist com Benzema enviava alt un penal que no s'hauria d'haver xiulat per falta prèvia de Toni Kroos. El francès cauria lesionat poc abans de l'hora de partit.

El segon de l'Elx arribaria al minut 76 i els d'Ancelotti han hagut de remar de valent per no rebre una escridassada del seu públic. Milla, aquest cop en detriment del seu equip, ha comès mans dins de l'àrea. Sense Benzema a la gespa, Modric ha sigut el llançador. El croat no ha fallat. Amb els blancs llançats a l'atac, l'Elx no ha sabut com mantenir la seva renda i, després d'una centrada de Vinícius, Militao s'elevaria al cor de l'àrea per empatar el partit. El Reial Madrid és líder amb quatre punts més que el Sevilla. La Lliga no està decidida.