Mallorca
Esports Futbol 01/05/2011

El Mallorca perd al camp del Racing i haurà d'esperar per certificar la permanència (2-0)

L'equip que entrena Michael Laudrup ha fallat un penal a Santander, i ha caigut derrotat per dos gols de Rosenberg i Kennedy a la primera meitat del partit

El porter del Racing Toño atura el penal llançat pel Mallorca

SantanderEl Mallorca haurà d'esperar per certificar la permanència a Primera Divisió. L'equip que entrena Michael Laudrup ha perdut al camp del Racing de Santander (2-0) en un partit on els balears han desaprofitat un penal que ha aturat el porter Toño.

Les sorprenents victòries de dissabte de Saragossa i Reial Societat davant del Reial Madrid i Barça, respectivament, obligaven encara més el Racing a jugar-s'ho tot, per mantenir-se allunyat dels llocs de descens davant d'un Mallorca que arribava a Santander amb els deures pràcticament fets al sumar 42 punts a cinc jornades del final.

El Racing ha sortit amb més voluntat ofensiva davant d'un Mallorca que s'ha limitat a defensar. Però aquest sistema no ha donat als balears el fruit desitjat. Rosenberg ha obert el marcador després d'una assistència de Giovani, al minut 13 de partit.

Els visitants haguessin pogut empatar al minut 20, per un penal d'Henrique a De Guzmán. Però el xut de Ramis l'ha aturat Toño.

El Racing ha continuat dominant el partit, i al final de la primera part ha pogut marcar el segon gràcies a un lliure directe transformat per Kennedy.

Al segon temps el Mallorca ha estirat les línies, però no ha pogut crear ocasions excessivament perilloses a la porteria local fins als últims minuts quan s'ha trobat amb la bona actuació del porter local

Racing de Santander 2 – Mallorca 0

RACING: Toño; Pinillos, Henrique, Álvaro (Osmar, min 82), Cisma; Kennedy (Luque, min 67), Colsa, Lacen, Munitis (Christian, min 78); Giovani i Rosenberg.

MALLORCA: Aouate (Lux, min 46); Víctor, Nunes, Ramis, Ayoze; Martí, De Guzmán; Aki (Casadesús, min 46), Nsué, Castro (Pereira, min 60); i Webó.

GOLS: 1-0, min 13. Rosenberg. 2-0, min 42. Kennedy.

ÀRBITRE: Carlos Delgado Ferreira (basc). Targetes grogues a Kennedy, Giovani, Lacen, Rosenberg i Víctor.

ESTADI: El Sardinero, 15.185 persones.