Futbol
Esports Futbol 05/04/2022

El Manchester City aconsegueix fer caure la defensa d'un Atlètic ultradefensiu (1-0)

Per la seva banda, el Liverpool camina cap a les semifinals al guanyar al camp del Benfica (1-3)

1 min
El Manchester City aconsegueix fer caure la defensa d'un Atlètic ultradefensiu (1-0)

BarcelonaHavia de ser un duel d'estils. I ha sigut un duel d'estils entre el Manchester City de Pep Guardiola, que sempre ha buscat atacar, contra l'Atlètic de Madrid de Simeone, que només ha volgut defensar, en terres angleses. Al final, una gran assistència de l'home que ha revolucionat el partit, Phil Foden, ha permès a De Bruyne marcar l'únic gol del partit (1-0). La setmana vinent els anglesos defensaran aquest resultat en el partit de tornada al camp d'un Atlètic de Madrid que durant bona part del matx ha jugat sense davanters, amb Griezmann i João Félix fent de migcampistes defensius.

Durant tota la primera part, el domini ha sigut de l'equip de Guardiola, però el City no ha aconseguit generar cap ocasió clara de gol per culpa de l'entramat defensiu de l'Atlètic. A la segona, però, João Félix ha gaudit d'una bona ocasió a la contra, abans que els canvis de Guardiola aconseguissin decidir el partit, amb Foden, Grealish i De Bruyne imposant la seva qualitat. Tot i això, el City no ha pogut marcar el segon gol i ha deixat viu un Atlètic que ha acabat fent un munt de faltes, especialment a Grealish.

El Liverpool, sense problemes

A l'altre partit del dia, el Liverpool s'ha imposat per 1-3 al camp del Benfica amb gols de Konaté, Mané i l'exjugador del Porto Luis Díaz. Darwin Núñez ha marcat el gol d'un Benfica que queda contra les cordes.

stats