Futbol Català
Esports Futbol 27/07/2011

Etern Dengrá

El president del Martinenc ho serà per sis anys més i sumarà, si acaba el proper cicle, gairebé 50 anys al capdavant dels 'diables vermells'. Mitja vida del club

àngel Garreta
1 min
Manuel Dengrà, president del Martinenc

BarcelonaL'històric Futbol Club Martinenc seguirà dirigit sis anys més per un no menys històric Manuel Dengrá, que sumarà ni més ni menys quatre dècades al capdavant de l'entitat com president, un registre veritablement impressionant dins el futbol català. Després de la convocatòria d'eleccions de l'entitat del barri barceloní del Guinardó, Dengrá ha tornat a no tenir rival i complirà un nou cicle directiu. En tot aquest temps, el club ha passat de 40 futbolistes a més de 7.000 esportistes de diversos esports relacionats amb els serveis del complex esportiu del Guinardó.

El Martinenc, amb cent anys d'història a l'esquena, podria tenir d'aquí sis temporades un president que l'hagi dirigit 45 anys, gairebé la meitat de tota la seva trajectòria esportiva en futbol, bàsquet i hoquei, entre d'altres disciplines practicades. Sota la seva direcció, la futura junta del club estarà formada pel vicepresident primer Joaquim Lahosa, el vicepresident segon Àngel Tetuà, el secretari Jordi Soler i els vocals Adrià Arboix, Josep Becka, Carme Beltran, Javier Caballero, Ignasi Cabañas, Elisabet Ferré, Juan Moya, Julio Muñiz, Marc Palau, Alberto Pizarro, Joan Porcar, Dario Porras, Antonio Quesada i Agustí Xifré.

stats