SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/05/2014

El Mirandés i el Sabadell s'enfronten mirant cap a la promoció

Els arlequinats visiten Anduva (21 h, Teledeporte) amb la intenció d'aconseguir la permanència matemàtica

Efe
2 min
Aníbal, marcant el primer gol del Sabadell contra l'Hèrcules

SabadellEl Sabadell visita aquest diumenge (21 h, Teledeporte) Anduva per enfrontar-se al Mirandés amb l'objectiu de seguir sumant punts que l'allunyin dels llocs de descens i l'acostin a la promoció, un objectiu que comparteix amb els locals.

El Sabadell arriba amb la moral pels núvols després de derrotar la passada jornada l'Hèrcules per 2-1, amb un gol en últim minut obra del veterà davanter Raúl Tamudo. Aquell triomf agònic va permetre al conjunt català arribar a la barrera dels 50 punts, que el situa molt a prop d'aconseguir la permanència matemàtica, l'objectiu marcat a principi de temporada.

A més, el Sabadell pot ficar-se de ple en la lluita per disputar la promoció d'ascens, encara que per a això està obligat a millorar el rendiment fora de casa, on té el dubtós honor de ser el pitjor equip de la categoria, amb només dos empats i tres triomfs, l'últim aconseguit fa dos mesos a Jaén (0-1). Des d'aleshores, els arlequinats no han sumat ni un sol punt a domicili i han ofert una imatge molt fràgil.

Per a aquest compromís, el tècnic sabadellenc Miquel Olmo té les baixes dels centrecampistes Juanjo Ciércoles i Antonio Hidalgo, dues peces fonamentals, que estan sancionats per acumulació d'amonestacions. Per suplir-los, Olmo medita diverses possibilitats, encara que el fet més probable és que Fernando Llorente se situï al centre i Martí Crespí actuï de migcampista, cosa que permetria a Carlos Hernández recuperar la titularitat com a central.

El lateral esquerrà Carlos Clerc tampoc no s'ha recuperat a temps de les molèsties que durant tota la setmana ha arrossegat en un genoll, de manera que tampoc no ha viatjat amb l'equip, i els candidats per ocupar el seu lloc són Raúl Goni, Víctor Espasandín i Moha.

El tècnic local, Terrazas, haurà d'introduir canvis en el seu equip. L'absència de Corral per acumulació de targetes i de Borja Docal per lesió obligarà el tècnic biscaí a recompondre tota la línia defensiva. El lloc de Corral, un fix en l'onze durant tota la temporada, podria ocupar-lo Flaño, i deixar la posició de lateral dret per a Iván Malón, mentre que Koikili podria entrar a la banda esquerra en substitució de Docal. Tampoc estan disponibles Mújika i Lucena, encara convalescents de les seves respectives lesions, mentre que Igor Martínez, que no ha pogut entrenar-se amb normalitat aquesta setmana, serà dubte fins a última hora.

stats