Futbol
Esports Futbol 27/03/2015

Modric podrà jugar contra Noruega i Andorra busca els primers punts contra Bòsnia-Herzegovina

Croàcia és primera del grup H amb 10 punts, els mateixos que Itàlia, que juga a Bulgària. Els andorrans són últims del grup A amb el caseller per estrenar

Ara
1 min
Messi se'n va de Kroos i Modric al clàssic del Camp Nou. ALBERT GEA/REUTERS

BarcelonaLa selecció de Croàcia s’enfronta aquest dissabte a la tarda (18h) a Noruega a l’estadi Maksimir de Zagreb i ho podrà fer amb Luka Modric. El jugador del Reial Madrid ha passat els últims dies amb febre i havia arribat a ser dubte de cara al partit de classificació per a l’Eurocopa 2016, però finalment podrà participar. “Crec que pot aguantar el partit sencer”, ha afirmat el seleccionador Niko Kovac, que celebrava poder disposar d’un dels seus cervells a l’equip. L’altre motor serà el blaugrana IvanRakitic, que farà parella amb Modric a la sala d’operacions de Croàcia.

Els de Kovac són primers del grup H amb 10 punts, els mateixos que Itàlia, que s’enfronta a Bulgària a Sofia. Noruega és tercera amb 9 punts. L’Azerbaijan-Malta, un duel de la zona baixa, completa una jornada que, al grup A, tindrà a Andorra buscant els primers punts contra Bòsnia-Herzegovina (20.45).

stats