ESPANYOL
Esports Futbol 13/11/2014

Montañés s'entrena al marge i Héctor Moreno reapareixerà contra l'Oympique

L'extrem no s'ha recuperat de la distensió al bíceps femoral de la cama esquerra mentre que el defensa mexicà tornarà a tenir minuts després de fracturar-se la tíbia esquerra al Mundial

Efe
1 min
Héctor Moreno / RCDE

Sant Adrià de BesósL'extrem de l'Espanyol Paco Montañés segueix treballant al marge dels seus companys, ja que encara no s'ha recuperat de la distensió al bíceps femoral de la cama esquerra, mentre que el central mexicà Héctor Moreno reapareixerà aquest divendres en un amistós davant l'Olympique de Marsella.

Montañés presenta una bona evolució, tot i que els metges de l'entitat catalana estan aprofitant l'aturada de Lliga per consolidar qualsevol progrés en la seva recuperació.

El futbolista va ser baixa en l'anterior jornada contra el Vila-real i tots confien que ja estigui disponible per al xoc contra l'Athletic de Bilbao.

Héctor Moreno, per la seva banda, ha superat la fractura de tíbia esquerra que va patir al Mundial de Brasil abans d'hora, ja que el seu retorn estava previst per després de les festes de Nadal. El futbolista internacional no ha disputat cap minut aquesta temporada i s'estrenarà en l'amistós contra l'Olympique.

El defensa s'ha exercitat al mateix ritme que el grup en les últimes setmanes i no hauria de tenir cap problema físic. En aquest sentit, no hi ha absolutament cap risc. No té ritme de competició i els metges estaran pendents de les seves sensacions després de la trobada a la Ciutat Esportiva.

stats