Lliga de Campions
Esports Futbol 10/12/2013

El Nàpols, el Borussia Dortmund i el Chelsea se la juguen a l'última jornada

Amb un triomf contra l'Olympique de Marsella, els alemanys s'assegurarien el pas als vuitens de final, mentre que els italians no depenen d'ells mateixos

Ara
2 min
Els jugadors del Borussia Dortmund, després d'un partit de la Bundesliga / PATRIK STOLLARZ / AFP

BarcelonaAquest dimecres es disputa la darrera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions en els quatre últims grups del màxim torneig internacional (del F al H). Així doncs, es completarà el quadre dels vuitens de final amb els vuit equips que finalitzin primer i segon dels seus respectius grups.

El partit més emocionant es disputa a San Paolo entre el Nàpols i l'Arsenal. Els italians, igualats a la taula amb el Borussia Dortmund amb un total de nou punts, necessiten superar els anglesos i esperar una ensopegada del conjunt dirigit per Jürgen Klopp contra l'Olympique de Marsella. Si els d'Arséne Wenger aconsegueixen treure un punt a l'estadi italià i el Borussia Dortmund també puntua, els alemanys i els anglesos estaran als vuitens. Així doncs, el Nàpols no depèn d'ell mateix, sinó del resultat de l'altre partit del seu grup.

Per la seva banda, el Chelsea de José Mourinho també afronta al grup E un partit important contra un Steaua de Bucarest sense cap opció ni tan sols d'assolir la tercera plaça que dóna accés a l'Europa League. Els 'blues' estan obligats a guanyar als romanesos si volen certificar la seva classificació per la següent ronda i com a primers de grup. També el Schalke 04 necessita un triomf contra el Basilea per passar el tall. Els alemanys, amb set punts a la taula, han de fer-se amb la victòria al seu estadi per prendre-li la segona plaça als suïssos, que tenen un punt més.

Per últim, amb l'Atlètic de Madrid ja classificat com a primer de grup destacat, el Zenit i el Porto es disputen la segona plaça que permet accedir als vuitens de final. Els russos, que encara mantenen aquesta posició amb sis punts, ho tenen més fàcil perquè visiten el camp de l'Àustria de Viena i depenen d'ells mateixos. Per la seva banda, els portuguesos estan obligats a guanyar al Vicente Calderón contra l'Atlètic i esperar l'ensopegada del Zenit a Àustria.

stats