LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 12/09/2015

El Nàstic pateix la primera derrota de la temporada a Elx (1-0)

L'Elx n'ha tingut prou amb un gol de Sergio León abans del descans

Efe
2 min
Els jugadors de l'Elx celebren el gol de Sergio León contra el Nàstic / LFP

ElxUn gol del davanter Sergio León en els últims minuts de la primera part ha fet que el Nàstic perdés el primer partit de la temporada a la Lliga Adelante. El triomf confirma la progressió dels locals en les últimes jornades.

L'Elx ha estat superior al seu rival, que arribava invicte al Martínez Valero. Només la falta de precisió en la rematada i en l'última passada ha impedit al conjunt de Rubén Baraja aconseguir un marcador més ampli. L'Elx ha saltat al camp amb la intenció de posar setge a la porteria del conjunt català. Sergio León i Héctor, en els primers minuts, han avisat de les intencions de l'equip, molt més ambiciós que el seu oponent.

El Nàstic s'ha limitat a contenir les escomeses de l'Elx i a buscar en el contraatac l'opció de la sorpresa. L'ivorià Assoubre ha estat el seu jugador més actiu, però l'africà no ha trobat companys amb qui associar-se.

Àlex Moreno i Àlex Martínez han estat un malson per als catalans amb les seves internades. Héctor ha perdonat un gran centre del lateral, però minuts després ha arribat un nou centre que Sergio León ha rematat de cap a la xarxa. L'Elx encara ha disposat d'una clara ocasió abans del descans en una acció en què Àlex Moreno ha estavellat la pilota al porter del Nàstic quan estava en immillorable posició per marcar.

En el segon temps, el Nàstic ha millorat en possessió i profunditat i ha estat capaç de generar la seva primera ocasió de gol amb un xut de Pablo Marí que ha rebutjat Javi Jiménez. El partit s'ha equilibrat, tot i que ha estat l'Elx qui ha tingut la millor opció després d'una gran jugada individual d'Espinosa que ha culminat Cifuentes amb una rematada al travesser.

Fitxa tècnica:

Elx: Javi Jiménez; Cifuentes, Hugo Álvarez, Armando, Àlex Martínez; Lolo, Mandi (Ilie, min 61); Espinosa, Héctor (Nono, min 65), Àlex Moreno i Sergio León (Álvaro, min 78).

Nàstic de Tarragona: Reina; Xisco Campos, Xavi Molina, Pablo Mari, Bandhe; David Rocha, Fali (Tejera, min 53); Jean Luc Assoubre, Emaná (Palanca, min 62), Ferran Giner (Rayco, min 53); De la Espasa.

Gols: 1-0, min 43: Sergio León.

Àrbitre: Alberola Rojas (Castella-la Manxa). Targetes grogues: a Tejera, del Nàstic, i a Nono, de l'Elx.

stats