Segona Divisió
Esports Futbol 15/10/2011

El Nàstic busca la primera victòria al difícil camp del Deportivo

Després de la ratificació d'Oliva al càrrec, el Nàstic intentarà l'assalt als tres punts en un dels camps més complicats de Segona, Riazor

Ara / Efe
1 min
Adrián Luna, durant el partit contra el Cartagena

BarcelonaTot i que el Deportivo ja ha perdut tres partits aquesta temporada, continua sent un dels màxims aspirants a pujar a Primera, i a Riazor només ha arrencat el triomf l'Hèrcules. El Nàstic, per tant, haurà d'intentar aconseguir aquesta tarda (16 h) la seva primera victòria en un dels terrenys més complicats de la categoria.

Això sí, ho farà amb el suport de la decisió de la directiva del club de ratificar el tècnic Joan Carles Oliva al càrrec. De totes maneres, el tècnic grana es juga, molt probablement, el càrrec en aquest xoc, i, això sí, té l'alegria de recuperar Tuni i Morán pel partit, ja que ambdós jugadors s'han recuperat de les seves lesions, tot i que no es preveu que siguin titulars. Qui sí que podria fer-ho és l'uruguaià Luna, que ha estat molt actiu entrant des de la banqueta els darrers partits.

El Deportivo, per la seva banda, recupera Andrés Guardado després que el mexicà es perdés dos partits, de Lliga i de Copa, per jugar dos amistosos amb la seva selecció. A més, recuperarà jugadors que van rotar a la Copa, com Juan Carlos Valerón.

stats