FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/05/2019

El Nàstic i el repte de mantenir la tensió fins al final

Els tarragonins visiten l'estadi del Còrdova (20.00 h, LaLiga 123 TV)

Ara
1 min
Els jugadors del Nàstic durant un entrenament de la setmana

BarcelonaEl Nàstic inicia aquest cap de setmana l'últim mes de competició abans de redimensionar el seu projecte a Segona Divisió B. El club de Tarragona pensa ja en assegurar les bases que sostinguin la viabilitat a mitjà i llarg termini. Cal fer les coses bé, amb una planificació responsable, enfocada a una sola direcció, per tornar amb garanties al futbol professional estatal. Els canvis constants d'aquesta temporada no han ajudat a establir un guió d'èxit.

La inestabilitat ha anat de la banqueta a la gespa, amb jugadors que han vingut i han deixat el Nàstic sense més transcendència que la d'ocupar un lloc a la banqueta. El partit d'aquest diumenge contra el Còrdova (20.00 h, LaLiga 123 TV) ha de servir per mostrar, com a mínim, compromís i ganes de reconduir en un futur immediat les sensacions d'aquesta campanya.

"Ha estat una temporada complicada per a tots. No volíem aquest desenllaç, però som professionals i érem conscients que les coses també podien acabar així. Ha estat dolenta a tots els nivells. Ara hem d'intentar posar punt final de la millor manera possible", explica el jugador Javi Márquez, fent autocrítica i admetent la situació d'una manera directa.

La victòria de la setmana passada contra el Mallorca va mostrar el camí del millor final. Enrique Martín promet aquesta entrega. L'entrenador sempre ha defensat que el Nàstic podia fer un pas endavant i mantenir la categoria. Ara, amb el descens ja confirmat matemàticament, espera ser un problema incòmode per a la resta d'equips que tenen aspiracions d'ascens.

stats