Futbol
Esports  /  Futbol 25/11/2014

Natalia Arroyo, nova entrenadora de la selecció catalana femenina

La seleccionadora debutarà el pròxim dissabte 27 de desembre, quan Catalunya disputarà un amistós contra Euskadi a Barakaldo

à.g.
1 min
Natalia Arroyo, nova nova entrenadora de la selecció catalana femenina / FCF

BarcelonaNatalia Arroyo, redactora de l'ARA, ha estat anunciada aquest dimarts com a entrenadora de la selecció catalana femenina de futbol, un combinat que Catalunya recupera aquesta temporada després que desaparegués quan va acabar la temporada 19997/1998. La seleccionadora debutarà el pròxim dissabte 27 de desembre a les 18.30 hores, a Barakaldo, quan Catalunya disputarà un amistós contra el País Basc.

L'exfutbolista, actual seleccionadora catalana sub-16, forma part del cos tècnic de la Federació Catalana de Futbol des del 2010. "És un repte fantàstic, és un projecte que val la pena i a mi personalment em fa molta il·lusió formar part de la recuperació d'aquest partit de l'absoluta femenina. Serà un dia molt especial", diu Natalia Arroyo sobre l'Euskadi-Catalunya del 27 de desembre. "Suposa un pas més per donar un impuls al futbol femení, més enllà de la bona feina que ja s'està fent al futbol base, per l'oportunitat que suposa de veure les millors", ha afegit.

Com a segon, Natalia Arroyo tindrà Lluís Cortés, que ha assegurat que li fa "molta il·lusió" el nou repte i ha comentat que recuperar la selecció absoluta permet "donar continuïtat a les jugadores que han estat durant molts anys a les seleccions inferiors".

Per últim, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha explicat que el més important "és tenir aquest partit contra Euskadi i recuperar la selecció femenina absoluta per aprofitar el potencial que té el futbol femení a Catalunya". Subies ha comentat que la intenció és que el projecte de la selecció femenina absoluta "tingui continuïtat" i que com a mínim, "pugui jugar un cop l'any".

stats