FUTBOL
Esports Futbol 02/06/2014

Neymar buscarà el gol 200 de la seva carrera davant Panamà

La selecció brasilera afronta aquest dimarts (21 hores, Esport3 i Cuatro) el seu primer partit amistós abans de debutar a la Copa del Món

Efe
1 min
Neymar celebra un dels tres gols que ha marcat amb el Brasil / ALEXANDER JOE / AFP PHOTO

Rio de JaneiroLa selecció brasilera juga aquest dimarts (21 hores, Esport3 i Cuatro) a la ciutat de Goiania contra Panamà el seu primer amistós de prova amb la missió d'encaixar el joc de l'equip abans de debutar la setmana vinent al "seu" Mundial. La preocupació més gran del seleccionador brasiler, Luiz Felipe Scolari, més enllà de golejar al seu rival, serà buscar l'equilibri, imposar-se al centre de la pista i avortar qualsevol intent de contraatac per part de l'equip dirigit pel colombià Hernán 'Bolillo' Gómez.

Scolari ha expressat públicament el seu disgust per la falta d'ordre defensiu de la selecció, a poc més d'una setmana del debut al Mundial, que serà el proper dia 12 contra Croàcia. Contra Panamà, Brasil jugarà probablement amb un home de contenció com Luiz Gustavo i un migcampista de tall ofensiu com Hernanes, per darrere del seu quartet d'atac habitual, format per Oscar, Neymar, Hulk i Fred.

Neymar, la principal figura del Brasil, intentarà aprofitar el partit per fer almenys un gol, de manera que arribaria a la marca de 200 gols en la seva carrera esportiva. A la defensa, Brasil tindrà com a titular a Dante, en el lloc de Thiago Silva qui, igual que Paulinho, arrossega problemes físics. No obstant això, el mateix Scolari no ha descartat que pugui introduir canvis en l'onze per buscar un major control del joc i evitar qualsevol tipus de sorpreses.

Per Panamà aquest serà el seu segon partit a les ordres del 'Bolillo' Gómez després de l'empat 1-1 contra Sèrbia, en el partit jugat dissabte passat als Estats Units. Sèrbia serà precisament l'adversari del Brasil diumenge en l'últim amistós dels amfitrions en la seva preparació per al Mundial.

stats