1a Divisió
Esports Futbol 28/10/2013

Nolito creu que el Barça de Martino no és el mateix que el de Guardiola

Tot i això, creo que el conjunt blaugrana segueix sent "el millor equip del món"

Ara
1 min
Nolito, durant un partit amb el Celta / CELTAVIGO.NET

BarcelonaManuel Agudo "Nolito", el futbolista del Celta de Vigo, considera que el Barça del 'Tata' Martino no és el mateix que el que va dirigir Pep Guardiola durant la seva etapa com a entrenador culer, tot i que considera que segueix "el millor equip del món".

"Aquest Barça no té el nivell que tenia el de Guardiola, però aquell nivell és molt difícil de mantenir. El Barça és el millor equip del món, té jugadors de moltíssima qualitat com Iniesta, Xavi o Messi que poden decidir un partit en qualsevol moment", ha assegurat l'ex jugador del Barça B, que aquest dimarts s'enfronta contra el seu ex equip amb la samarreta blavenca.

D'altra banda, el futbolista andalús ha lloat la figura de Neymar, que ha ofert un "salt de qualitat" al conjunt català. "És un dels millors jugadors del món i està aportant moltíssimes coses al Barça que abans potser no tenia. És un espectacle veure'l jugar. Tant de bo poguéssim tenir-lo al Celta, encara que això impliqués que jo no anés a jugar tant", ha assenyalat el jugador de 27 anys.

Per últim, "Nolito" ha subratllat que el partit d'aquest dimarts contra el Barça serà "especial" per a ell. "He anys estat tres anys molt bons allà i m'han donat l'oportunitat de debutar amb el primer equip", ha conclòs el davanter del Celta.

stats