2a divisió
Esports Futbol 02/12/2012

Numància i Sabadell es juguen tres punts per mantenir-se entre els millors

Els arlequinats es mantenen prop de la zona de 'play-off' després de tallar la sagnia de punts i encadenar tres empats i dos triomfs en els últims cinc partits de Lliga

Efe
2 min
Victòria del Sabadell  i empat agònic del Barça B

Sòria / SabadellNumància i Sabadell es juguen, amb el permís del fred de Los Pajaritos (17 h), tres punts importants per seguir aspirant a figurar a la part alta de la classificació. El Sabadell busca la seva segona victòria consecutiva, després de tallar la sagnia de punts i llocs en la classificació a Valdebebas, amb un possible canvi en el sistema tàctic que busca replicar millor al joc de l'equip català.

Els arlaquinats preten prolongar la seva bona ratxa a Sòria amb un resultat favorable als seus interessos que li permeti romandre una jornada més a la zona alta de la classificació, on ha escalat després d'encadenar tres empats i dues victòries en els seus últims cinc compromisos de Lliga.

Als catalans els preocupen les gèlides temperatures que s'anuncien per aquest diumenge i, molt especialment, l'estat que pugui presentar la gespa de Los Pajaritos, tal com ha manifestat públicament l'entrenador Lluís Carreras, tot i que s'ha afanyat a matisar que "no ha de servir d'excusa ".

Al Sabadell continuen lesionats els centrals Olmo i Tortolero, el migcampista Juvenal i l'atacant Gato, a la recta final de la seva recuperació. A aquestes quatre baixes, se'ls unirà aquesta setmana el lateral esquerrà Oscar Ramírez, que va ser expulsat la passada jornada als pocs minuts de saltar al camp per doble amonestació i ha de complir el càstig federatiu.

La bona notícia és que el tècnic Lluís Carreras recupera el seu 'cervell' Juanjo Ciércoles, baixa en l'últim partit davant el Mirandés per sanció i que, excepte sorpresa majúscula, tornarà a la titularitat al centre del camp en detriment d'Héctor Simón.

El Numància amb la victòria aconseguida a Madrid ha agafat aire a la classificació i ara busca consolidar les seves posicions respecte al Sabadell, equip revelació per a l'entrenador numantí Pablo Machín i per al qual han assajat un nou sistema tàctic, amb la intenció de frenar les seves virtuts.

Si Machín finalment es decideix pel assajat, Sunny es presumeix com el triat per jugar com a únic pivot al centre del camp, amb Bedoya i Julio Álvarez, per dins, com mitges puntes.

A la defensa també hi haurà novetats. La baixa per sanció de Malón serà coberta per Unai, mentre que Juanma tornarà al centre de la defensa, després de superar els seus problemes físics.

El conjunt sorià tractarà de prémer a la sortida de la pilota de l'equip català i evitar gols matiners en contra, que posen difícil el partit. L'any passat, el Numància va aconseguir remuntar davant el Sabadell (2-1).

stats