Espanyol
Esports Futbol 09/11/2012

Oliveró respon a Sánchez Llibre: "Jo no l'insto a res, però li suggereixo que expliqui detalls dels fitxatges o que calli per sempre"

El candidat a la presidència de l'Espanyol ha presentat unes factures per justificar que els diners de benefici de la seva inversió amb el fitxatge d'Osvaldo van ser lliurats a la fundació del club blanc-i-blau

Natalia Arroyo
1 min
Roman Escuer i Sergio Oliveró, a l'Orfeó Gracienc

BarcelonaEl candidat a la presidència de l'Espanyol, Sergio Oliveró, ha aprofitat l'acte de presentació dels nous candidats del seu projecte 'Genètica perica. Més de tots', a la llibreria Excellence de Barcelona, per respondre les acusacions contra la seva persona que dijous va fer el màxim accionista del club, Daniel Sánchez Llibre, en una roda de premsa a Sant Adrià.

Oliveró ha explicat que la candidatura "no vol, en cap moment, augmentar la fractura social i qüestionar cap accionista de l'Espanyol". "Ningú d'aquesta candidatura ha posat en dubte l'honradesa del Sr. Sánchez Llibre. Ni ara ni en el futur", ha afegit el candidat.

L'exvicepresident de l'Espanyol ha presentat factures i detalls de les operacions sobre el fitxatge d'Osvaldo i ha exposat que les plusvàlues dels 100.000 euros d'inversió que va fer van ser lliurats a la Fundació de l'Espanyol. "Si això no és transparència, no sé què ho és. Jo no insto Sánchez Llibre a res. Però sí que li suggereixo que exposi amb aquest detall les xifres de les seves operacions. Si no, que calli per sempre".

També en resposta a les paraules que dijous va pronunciar l'expresident a Sant Adrià del Besòs, Escuer ha criticat "la falta de respecte" de Sánchez Llibre, que va descriure "la meitat" de la seva reunió amb l'Apmae. "Diu mitges veritats. En aquella reunió que vam tenir a casa seva li vam explicar la nostra idea de club, el nostre projecte, com ja vam fer fa un any. Però ell només volia parlar de persones i ens va demanar que donéssim suport a Joan Collet".

stats