ESPANYOL
Esports Futbol 18/11/2011

Pandiani està descartat per al partit que l'Espanyol jugarà contra la Reial Societat

Javi Márquez i Javi López no estan descartats tot i que s'han exercitat durant tota la setmana al marge del grup a causa d'uns problemes al turmell

Efe
1 min
Pandiani, dins el seu famós camió, amb Nico Pareja, darrere, observant l'interior del mateix

Sant Adrià de BesósWalter Pandiani, davanter de l'Espanyol, està totalment descartat per al partit contra la Reial Societat d'aquest diumenge a les 12.00 hores a Anoeta per unes molèsties al quàdriceps de la cama dreta que li han impedit treballar amb la resta del grup aquesta setmana.

Durant tota la setmana, el futbolista uruguaià s'ha exercitat a un nivell inferior per intentar superar les seves molèsties. A més, el 'Rifle' ha realitzat dobles sessions a la Ciutat Esportiva, ja que es sotmet a un entrenament específic després de no realitzar la pretemporada amb l'equip.

D'altra banda, el club blanc-i-blau encara no ha descartat oficialment el migcampista Javi Márquez i el lateral dret Javi López per al partit d'Anoeta. El mig té problemes al turmell esquerre i el defensa, en el dret, i durant tota la setmana també s'han exercitat al marge.

De fet, Javi López ha realitzat la seva recuperació al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. La resta de jugadors amb problemes físics, el davanter Juan Albín i el porter Carlos Kameni, evolucionen correctament de les seves molèsties.

L'equip s'entrenarà aquest dissabte a les 10.30 hores a Cornellà-el Prat a porta tancada.

stats