FUTBOL
Esports Futbol 27/11/2014

Pelé, ingressat encara a l'UCI, diu que ja es troba "millor"

L'exfutbolista brasiler ho ha anunciat a través de les xarxes socials, després de ser traslladat a la Unitat de Cures Intensives per una infecció urinària

Efe
1 min
Pelé, homenatjat a l'estadi Rasunda d'Estocolm

São PauloL'exfutbolista brasiler Pelé, ingressat fa quatre dies a l'hospital israelià Albert Einstein de Sao Paulo per una infecció urinària, ha estat traslladat aquest dijous a una unitat de cures intensives (UCI), segons ha informat el centre mèdic. Tanmateix, i a través de les xarxes socials, ha assegurat que ja es troba "millor".

Edson Arantes do Nascimento, 'Pelé', de 74 anys, "segueix internat amb inestabilitat clínica", assenyala l'informe mèdic divulgat per l'hospital privat. "Per rebre les millors cures, [Pelé] ha estat traslladat per ser monitoritzat en una unitat de cura especial", afegeix la nota sobre l'estat del Rei del Futbol, campió mundial amb la selecció brasilera el 1958, 1962 i 1970.

Pelé va ser ingressat aquest dilluns per a un tractament per una infecció urinària a l'hospital ubicat al barri de Morumbí, zona oest de la ciutat de Sao Paulo. El comunicat mèdic no fa referència a previsions d'alta per a l'exfutbolista del Santos i el Cosmos nord-americà.

A través de Twitter, Pelé ha agraït el suport dels aficionats, tant dels que li envien missatges d'ànim com de la gent que l'ha anat a visitar al centre hospitalari, i assegura que aviat podrà "tornar a casa i estar amb la família".

stats