Futbol Internacional
Esports Futbol 01/07/2016

Pelé, sobre Leo Messi: "Tots els grans jugadors han fallat un penal alguna vegada"

El mític jugador brasiler s'ha sumat a la llista de persones que demanen a l'atacant blaugrana que reconsideri la seva decisió de deixar la selecció

Joan Aureli Raich
1 min
Pelé ha participat en diversos actes promocionals a Londres

BarcelonaL'última veu que ha demanat a Leo Messi que reconsideri la seva intenció d'abandonar la selecció argentina és la d'Edson Arantes do Nascimento, 'Pelé'. L'exjugador ha parlat per la cadena britànica Sky Sports.

El tres cops campió del Món amb el Brasil ha reflexionat sobre els fets i ha demanat a l'astre blaugrana que li faci cas: "En els últims 10 anys ha sigut, sens dubte, el millor futbolista del món. El que li ha passat són coses que passen en el món del futbol". El brasiler considera que "només qui llença un penal el pot fallar" i que "és normal que Messi estigui trist i decebut" però que ha d'esperar un temps i entendre que "tots els grans jugadors han fallat un penal alguna vegada".

Les paraules de Pelé, sens dubte un dels grans jugadors de la història del futbol, arriben poc temps després que parlés Diego Armando Maradona. L'argentí va demanar que es deixés en pau el jugador del Barça.

Messi, en calent després de fallar un penal, va dir que no tornaria a la selecció 'albiceleste'. La notícia ha commocionat bona part de l'Argentina, que li insisteix que faci marxa enrere.

stats