FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 26/05/2012

La Pobla empata en el temps afegit contra el Laredo (1-1) i seguirà lluitant per l'ascens a 2a B

Aquest diumenge juguen la resta de partits de tornada: Prat-Sanluqueño (12 hores), Espanyol B-Pontevedra (12 hores) i Las Palmas B-Manlleu (13 hores)

Ara
1 min

BarcelonaLa Pobla ha aconseguit en l'últim minut del partit passar a la següent fase de les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió B. Com ja va passar en el partit d'anada d'ara fa una setmana, els tarragonins han aconseguit el gol en l'últim sospir del partit. Amb l'empat (1-1) aconseguit a Laredo, sumat al 2-1 de l'anada, la Pobla es classificac per la següent fase.

El Laredo, que ha jugat amb 10 homes des del minut 53 per l'expulsió de Salcines per doble groga, s'ha avançat en el marcador amb un gol de xilena de Sergio Ruiz (71'). Amb aquest marcador, els tarragonins quedaven eliminats, però no han abaixat els braços i han pressionat amb insistència la porteria rival. I en el temps afegit, quan ja passaven vuit minuts, Aleix Coch ha aconseguit el gol que classificava la Pobla.

Aquest diumenge es juguen la resta de partits amb presència d'equips catalans.

El Prat, que en l'anada a Sanlúcar de Barrameda va empatar a zero, rep l'Atlético Sanluqueño (12 hores). El conjunt potablava, que va ser campió del grup 5è de Tercera Divisió– en faria prou amb un triomf per la mínima per aconseguir el somiat ascens a Segona Divisió B.

L'Espanyol B, de la seva banda, rebrà a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià el Pontevedra (12 hores). El filial blanc-i-blau també va empatar a zero en el partit d'anada, així que necessita un triomf per seguir viu i passar a la següent eliminatòria.

Per últim, el Manlleu viatja a les Canàries per enfrontar-se al filial del Las Palmas (13 hores). Els osonencs necessiten un triomf o un empat a més de tres gols per poder passar a la propera fase després d'haver empatat a 2 en el partit d'anada.

stats