Primera Divisió
Esports Futbol 04/05/2013

Un Mallorca necessitat de punts rep un Llevant amb problemes extraesportius

El cuer de Primera Divisió juga aquest diumenge (12 hores, Canal + Liga i GolT) contra un rival que acumula quatre derrotes consecutives

Efe
1 min

Palma de MallorcaEl Mallorca, cuer de Primera Divisió amb 28 punts, afrontarà aquest diumenge (12 hores, Canal + Liga i GolT) contra el Llevant un partit decisiu en la lluita per evitar el descens. Pràcticament sense marge per a l'error, l'equip de Gregorio Manzano ha de sumar els tres punts en joc per no quedar despenjat a la classificació.

El Llevant arriba en el pitjor moment de l'últim lustre, després que el seu jugador José Javier Barkero demanés perdó públicament per haver acusat de forma privada alguns companys per un comportament irregular en la derrota contra el Deportivo de la Corunya del passat 13 d'abril. L'entrenador Juan Ignacio Martínez va reconèixer divendres en roda de premsa que la polèmica que envolta l'equip no li afectaria a l'hora de prendre decisions esportives.

Tot i les quatre últimes derrotes consecutives, Juan Ignacio podria mantenir el bloc que va disputar l'últim partit contra el Celta de Vigo, encara que recupera per la titularitat a Pape Diop, sancionat la passada jornada.

stats