SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/01/2013

El Sabadell s'enfronta a l'Alcorcón amb la intenció de reconciliar-se amb l'afició

El Sabadell s'ha proposat retrobar-se amb el triomf aquest diumenge (17 hores, Esport 3) després de dos mesos sense guanyar a la Nova Creu Alta

Efe
2 min
Raúl Goni, nou jugador del Sabadell, podria debutar contra l'Alcorcón / CE SABADELL

SabadellEl Sabadell s'ha proposat retrobar-se amb el triomf aquest diumenge (17 hores, Esport 3) després de dos mesos sense guanyar a la Nova Creu Alta. Això passa per aconseguir un triomf contra l'Alcorcón, que buscarà encadenar la seva tercera victòria consecutiva per consolidar-se a la zona d'ascens directe.

El conjunt català porta dos mesos sense guanyar davant la seva afició, concretament des que va derrotar el 10 de novembre per 1-0 a l'Osca. Des d'aleshores, han puntuat els tres equips que han passat per Sabadell: Mirandés (1-1), Múrcia (2-2) i Lugo (0-1).

A més, els arlequinats reben el segon classificat després de patir dues derrotes seguides, l'última al camp del líder Elx (3-2), on van causar una bona impressió però van pagar car els seus errors defensius en les jugades d'estratègia.

Per reforçar la línia defensiva, el club ha fitxat aquesta mateixa setmana l'ex del Saragossa Raúl Goni que ja ha entrat en la convocatòria i podria fins i tot ser titular davant les baixes de llarga durada dels defenses Víctor Espasandín, Dani Tortolero i Jesús Olmo, que continua hospitalitzat després de ser operat divendres de la seva lesió en el tendó d'Aquil·les.

L'altra novetat a la llista de Lluís Carreras és el retorn del migcampista Juanjo Ciércoles, recuperat de la grip intestinal que li va impedir viatjar a Elx la setmana passada i que, llevat de sorpreses d'última hora, recuperarà la titularitat en detriment d'Héctor Simón.

L'Alcorcón viatja amb la intenció d'aconseguir una victòria que el refermi a la segona plaça de la classificació i li permeti allargar la seva bona ratxa de resultats després de tres partits consecutius sense conèixer la derrota.

A Sabadell, l'Alcorcón tindrà una nova oportunitat de millorar els seus registres a domicili, ja que els seus deu desplaçaments es resumeixen en quatre victòries, sis derrotes i dotze punts sumats de trenta possibles, números una mica irregulars per a un equip candidat a l'ascens.

Per a aquest partit, l'Alcorcón té la baixa de l'extrem dret Fernando Sales, sancionat. El dubte a l'onze és saber com gestionarà el tècnic aquesta absència, ja que podria optar per treure Dani Nieto per aquesta banda o, per contra, formar amb un trivot com altres vegades a domicili, entrant en aquest cas Rubén Sanz.

stats